Geen producten (0)

Privacy Policy

Dit document is voor het laatst bijgewerkt op: 22-05-2018

Kennisgeving

Dit vernieuwde en gewijzigde privacybeleid van Claddagh is van toepassing vanaf het moment dat de nieuwe privacywet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG) omtrent het beschermen van persoonsgegevens van kracht is. Alle eerdere uitgaves en publicaties omtrent het privacybeleid van Claddagh, komen hiermee te vervallen.

Privacybeleid

Claddagh respecteert de privacy van al haar klanten en geregistreerde websitegebruikers. Uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en kunnen uitsluitend door geautoriseerde werknemers, voor het verweken van bestellingen en overige diensten, die vallen onder het orderverwerkingsproces, worden ingezien en gebruikt.

Welke persoonsgegevens verzamelen we?

De volgende persoonsgegevens worden door ons verzameld, bewaard en/of digitaal opgeslagen zodra u een bestelling plaatst via onze website, contact opneemt met onze klantenservice, gebruik maakt van contactformulieren op onze website of ons benaderd via e-mail.

Het gaat hierbij om uw NAW-gegevens, e-mailadres(sen) en telefoonnummer(s).

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard en opgeslagen?

Uw persoonsgegevens die gekoppeld zijn aan een verwerkte en uitgevoerde bestelling, worden maximaal (bij de wet verplicht) voor 7 jaar bewaard in onze boekhouding.

U kunt hierbij denken aan persoonsgegevens die vermeld staan op facturen en/of orderopdrachten.

Persoonsgegevens die gekoppeld zijn aan uw klantaccount blijven bewaard, totdat u zelf aangeeft dat u deze verwijderd wilt hebben.

Hoe gebruiken we uw persoonsgegevens?

Claddagh gebruikt uw persoonsgegevens bijvoorbeeld om;

  • Uw klantaccount bij Claddagh aan te maken en te beheren.
  • Uw bestellingen via onze website te verwerken.
  • Contact met u op te nemen indien we vragen hebben over uw bestelling.
  • Uw vragen te kunnen beantwoorden.
  • U nieuwsbrieven te kunnen toesturen waarvoor u zich had aangemeld.

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Uw persoonsgegevens kunnen uitsluitend door geautoriseerde werknemers van Claddagh worden ingezien.

Derden waarmee wij uw persoonsgegevens delen.

Uw persoonsgegevens worden, voor het uitvoeren van uw bestelling en het verwerken van het betaal- en leveringsproces, door Claddagh met de volgende partijen gedeeld.

Sisow (betalingsproces)

Uw naam, uw bankgegevens (rekeningnummer), uw type internetbrowser en het type apparaat waarmee u de betaling uitvoert.

Claddagh is verplicht om deze gegevens aan Sisow te verstrekken om betalingen geverifieerd te krijgen. Zonder deze verificatie en terugkoppeling is het niet mogelijk om uw bestelling te verwerken.

PostNL (leveringsproces)

Uw NAW-gegevens en uw e-mailadres.

Claddagh is verplicht om deze gegevens aan PostNL te verstrekken om uw bestelling bezorgd te krijgen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend aan PostNL verstrekt, als u tijdens het afronden van uw bestelling heeft aangegeven gebruik te willen maken van een verzendmethode, waarop Track & Trace van toepassing is.

MailChimp (e-mailmarketing)

Uw e-mailadres.

Uw e-mailadres wordt uitsluitend verstrekt wanneer u ons daar toestemming voor heeft gegeven.

U kunt uw toestemming voor het gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden op elk moment intrekken. Onderaan elke mailing staat een link waarmee u zich direct kunt afmelden.

Algemeen

Uw persoonsgegevens zullen door Claddagh nooit worden verhandeld en/of geruild of zonder uw toestemming worden gedeeld met derden.

Hoe beschermen we uw persoonsgegevens?

Zowel technisch als organisatorisch zijn er maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies, manipulatie, onbevoegde toegang, enz.

Om betaalprocessen zo veilig mogelijk te maken, wordt alle informatie versleuteld en via een beveiligde verbinding verstuurd. Door gebruik te maken van deze techniek wordt het voor onbevoegden onmogelijk om deze informatie te lezen/ontcijferen.

Onze website is voorzien van SSL (Secure Socket Layer) Certificaat.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die op uw computer of mobiel apparaat wordt bewaard en die bij een volgend bezoek aan onze website, door ons weer wordt opgehaald en ingelezen.

Claddagh maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Cookies worden door ons niet gebruikt om persoonsgegevens en/of andere privégevoelige informatie in op te slaan om te verspreiden.

Soorten Cookies

Permanente cookies

Permanente cookies worden voor de duur van 3 tot 12 maanden als bestand op uw computer of mobiel apparaat opgeslagen.

Permanente cookies worden gebruikt als u bijvoorbeeld wilt dat uw inloggegevens worden bewaard als u bij het inloggen de optie ‘Houdt mij ingelogd.’ heeft aangevinkt. Bij een volgend bezoek aan onze website hoeft u dan niet opnieuw in te loggen, maar worden uw gegevens opgehaald uit het cookiebestand.

Sessie cookies

Sessiecookies worden tijdelijk opgeslagen. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

Sessiecookies worden door ons gebruikt voor o.a. het opslaan van de door u gebruikte zoekfilters en om te controleren of u producten in uw winkelmandje heeft.

Cookies Verwijderen

Cookies zijn relatief eenvoudig via uw browserinstelling te verwijderen.

Via uw browserinstelling kunt u er voor kiezen om cookies voor onze website permanent of tijdelijk uit te schakelen door onze cookies niet langer te accepteren.

Schakelt u onze cookies permanent of tijdelijk uit, dan dient u er rekening mee te houden dat een aantal functies van onze website, niet meer goed zal functioneren.

Cookies van derden

Google Analytics plaatst, met toestemming van Claddagh, cookies op uw computer of mobiel apparaat. Met deze cookies worden gegevens verzameld om bezoekers- en gebruikersstatistieken te kunnen samenstellen.

Het gaat hier om zowel permanente als sessiecookies. De permanente cookies worden maximaal voor 24 maanden op uw computer of mobiel apparaat bewaard.

Google Analytics gebruikt uw IP-adres en o.a. uw browser- en apparaat gegevens voor het samenstellen van statistieken.

Wat zijn uw rechten omtrent de privacywet?

U heeft als klant en/of geregistreerde websitegebruikers het recht om alle informatie over uw persoonsgegevens die we van u hebben opgeslagen, op te vragen of in te zien.

Wanneer uw persoonsgegevens onjuist, onvolledig of niet langer van toepassing zijn, kunt u ons vragen om uw persoonsgegevens aan te passen of ons verzoeken deze te verwijderen.

Opmerking: Uw persoonsgegevens kunnen in geval van een wettelijke vastgestelde opslagverplichting, zoals de regels voor het bewaren van de boekhouding, niet worden verwijderd.

Van toepassing

Dit privacybeleid is uitsluitend van toepassing op de diensten van Claddagh; door gebruik te maken van onze website geeft u aan dit privacybeleid te accepteren.

Autoriteit Persoonsgegevens 

Heeft u vragen over ons privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Houden wij ons, volgens u niet aan de nieuwe privacywet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG), dan kunt u uw klacht deponeren bij: Autoriteit Persoonsgegevens.

Beheerder van uw persoonsgegevens

Claddagh
Stadhouderlaan 73
8016 CP Zwolle
Overijssel, Nederland
Telefoon: +31 (0)38 8885018
E-mail: info@claddagh.nl
BTW Nummer: NL112713130B02
Kamer van Koophandel: 05032684

Facebook Twitter Googleplus