Geen producten (0)

Privacy Policy 06.11.2014

Indien de onderstaande informatie in strijd is met het bepaalde in de algemene voorwaarden, prevaleren de algemene voorwaarden.

Alle aan Claddagh verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling te kunnen verwerken en te leveren. Claddagh behandelt alle aan haar verstrekte persoonsgegeven met zorg en verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dit voor de nakoming van de overeenkomst noodzakelijk is.

De interne privacy richtlijnen van Claddagh zijn in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Welke informatie wordt er van uw gevraagd
Wanneer u online bestelt vragen wij u om de volgende persoonsgegevens te verstrekken.
Uw NAW-gegevens, e-mail adres, telefoonnummer en eventueel aanvullende adresgegevens voor het bezorgadres wanneer deze afwijkt van het factuuradres.

Uw e-mail adres en telefoonnummer worden uitsluitend gebruikt om u te contacteren mochten er bij ons nog vragen zijn over uw bestelling. Voor de afhandeling van uw bestelling hebben wij geen verdere gegevens nodig. Met de verstrekte persoonsgegevens kunnen wij uw bestelling uitvoeren en de eventuele voortgang ervan controleren.

Beschermen persoonsgegevens
Het verwerken van de klantgegevens gebeurt door middel van een zogenaamde "Secure Socket Layer" (SSL)-overdracht. Alle informatie wordt door dit systeem versleuteld voordat ze aan ons wordt verstuurd. Op deze manier kunnen uw gegevens, bij overdracht over het internet, niet door onbevoegden gelezen worden. De meeste gangbare browsers ondersteunen deze beveiligde overdrachtstechniek.

Facebook Twitter Googleplus